Εγγυημένη καθημερινή Διανομή

Ανά 3-4 λεπτά σε ώρες αιχμής, δίνουμε μία απόδειξη με το μήνυμα σας να ξεχωρίζει! Οι αποδείξεις στην αγορά είναι λευκές, οπότε οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται το μήνυμα σας.

100% , η απόδειξη φτάνει στα χέρια των καταναλωτών

Το μήνυμα σας στην απόδειξη θα το λάβουν χιλιάδες καταναλωτές, κάθε απόδειξη κοστίζει λιγότερο από 1 λεπτό του ευρώ. Οι 1.000 αποδείξεις κοστίζουν λιγότερο από 5€

Στοχευμένα προσεγγίζετε καταναλωτές

Η προβολή της επιχείρησης σας, γίνετε με γνώμονα να προσελκύσετε νέους ή υφιστάμενους πελάτες από την τοπική σας αγορά. Μ.Ο. ανά ημέρα, 700 έως *15.000 αποδείξεις δίνονται ανά κατάστημα *(το κάθε κατάστημα έχει το δικό του πελατολόγιο). Αντίστοιχη προσέγγιση από άλλο διαφημιστικό μέσο στην τοπική αγορά, δεν υφίσταται.

Σημεία Διανομής Αποδειξεων

Έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες με τις καλύτερες επιχειρήσεις στην περιοχή σας. Σκοπός είναι να προσεγγίσουμε χιλιάδες καταναλωτές, προς όφελος σας. Σας παρουσιάζουμε τα σημεία διανομής των αποδείξεων και εσείς αποφασίζετε, σε ποια καταστήματα να δίνονται τα διαφημιστικά σας μηνύματα.

Διαφημιστικές Καμπάνιες

Οι διάρκεια προβολής των μηνυμάτων σας, εξαρτάτε από εσάς. Οι καμπάνιες διαρκούν από 1 έως και 12 μήνες. Όσους περισσότερους καταναλωτές καθημερινά προσεγγίζετε, τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα. Στην απόδειξη δεν συμμετέχουν επιχειρήσεις της δραστηριότητας σας. Η εκτύπωση είναι OFFSET σε 4χρωμία.

Κουπόνια

Πατήστε το link Μετρήσιμα Αποτελέσματα και θα κατανοήσετε γιατί αξίζει στην απόδειξη να διαφημίσετε όχι μόνο την επιχείρηση σας, αλλά και τις προσφορές σας.